Andere dingen

Dit is een pagina met een ‘allergaartje’ van interesses, acitiveiten en dingen die mij bezig houden.

Lesgeven

Sinds eind 2020 doe ik iets heel tofs, ik geef les op de InHolland Academy, bij de opleiding Bedrijfskunde. Ik verzorg daar de Marketing Management modules die de deelnemers volgen om meer inzicht te krijgen in het de marketing van hun eigen organisatie.

Daarnaast verzorg ik cursussen bij Novalinq op het gebied van Marketing, Sales & Data.

Cheesecake

Nomnomnom, ik vind het echt de lekkerste taart die er is. Als fervent liefhebber kies ik altijd, maar dan ook echt altijd cheesecake als het op een menukaart staat. Ik had er nog niet over nagedacht om ze ook zelf te maken.

Maar van mijn gezin kreeg ik voor moederdag een cheesecake kookboek en sindsdien ben ik verkocht. Omwille van de calorieen probeer ik er niet te vaak eentje te maken, want sommige recepten zorgen direct voor dichtgeslibte aderen.

Presenteren en spreken

Af en toe wordt ik uitgenodigd om te spreken op evenementen, iets te presenteren of bij een podcast te gast te zijn. Dat vind ik zo tof om te doen!

En voor 2020 had ik mij voorgenomen om beter te worden in spreken in het openbaar. Dus heb ik een training gevolgd om te werken aan mijn stem, podiumgebruik en het vertellen van een goed verhaal.

De volgende stap is het hebben van dat goede verhaal. In het verleden sprak ik vaak over marketing, data en citymarketing. Inmiddels spreek ik liever over ondernemen, vrouwen en geld en marketing in de PR sector.

Sporten

Ik zeg altijd, ik sport veel, omdat ik veel eet. En daar is geen woord van gelogen, maar niet de hele waarheid. Ik vind sporten namelijk echt te gek. Ik houd van een afwisseling van conditie en kracht en in de zomer vind je mij vaak buiten op een wielrenfiets of hardloopschoenen. Al moet ik toegeven dat ik geen geboren hardloper ben en daar toch meer opstartproblemen heb (IK HEB GEEN ZIN!) dan met fietsen of krachttraining.

Ik probeer minimaal 4 keer per week te sporten en dat doe ik eigenlijk altijd ’s ochtends voor 7 uur. Heerlijk begin van de dag is dat!